Μήνυμα Δημάρχου
 
cloudcrew
logo
Πιστό στο ραντεβού του εδώ και 26 χρόνια, ξεκινά και αυτό το καλοκαίρι το Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού στο πανέμορφο Κηποθέατρο Παπάγου. Έχουμε σχεδιάσει ένα πρόγραμμα αντάξιο της πολύχρονης και επιτυχημένης πορείας του Φεστιβάλ της πόλης μας, που είμαστε βέβαιοι ότι θα το απολαύσετε, αλλά κυρίως είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλλει στο να κρατηθεί ζωντανός ο πολιτισμός στη χώρα μας, σε μια δύσκολη και πρωτόγνωρη περίοδο για όλους μας. Τηρώντας τα μέτρα πρόληψης και προστασίας, σας καλώ να παρακολουθήσετε μοναδικές παραστάσεις και συναυλίες και να συμμετάσχετε σε ένα υπέροχο και συνάμα διαφορετικό καλλιτεχνικό ταξίδι. Καλή διασκέδαση.

Follow Me:

Title Image

ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ – «Ένα μωρό για τρεις» Κωμωδία της Coline Serreau

Σεπτεμβριος, 2020

14Σεπ20:30ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ - «Ένα μωρό για τρεις» Κωμωδία της Coline Serreau

more

Λεπτομερειες εκδηλωσης

Παίζουν οι ηθοποιοί: Παύλος Χαϊκάλης, Κώστας Αποστολάκης, Γιάννης Δρακόπουλος, Φωτεινή Αθερίδου,   Κώστας Φαλελάκης, Έφη Σταυροπούλου, Μαρία Βασιλάτου Θέμις Μαρσέλλου.

Σκηνοθεσία – απόδοση: Θέμις Μαρσέλλου, Σκηνικά – Κοστούμια: Κωνσταντίνος Ζαμάνης, Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα, Χορογραφία: Άννα Αθανασιάδη.

Φωνητική διδασκαλία: Δημήτρης Μπουζάνης, Μουσική επιμέλεια: Θέμις Μαρσέλλου- Μαρία Βασιλάτου, Διεύθυνση παραγωγής: Παναγιώτης Γεώργας.

Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία Βασιλάτου, Φωτογραφίες: Γιώργος Καλφαμανώλης.

Παραγωγή: Performing Arts and Entertainment

ΗΜΕΡΑ / ΩΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

(Δευτέρα) 20:30

Τιμη

Γενική είσοδος: 20€ Προπώληση: 15€ Κάρτα δημότη/φοιτητικό/ανέργων/πολύτεκνοι/ΑμεΑ: 17€ και στο ταμείο του θεάτρου

X