Μήνυμα Δημάρχου
 
cloudcrew
logo
Πιστό στο ραντεβού του εδώ και 26 χρόνια, ξεκινά και αυτό το καλοκαίρι το Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού στο πανέμορφο Κηποθέατρο Παπάγου. Έχουμε σχεδιάσει ένα πρόγραμμα αντάξιο της πολύχρονης και επιτυχημένης πορείας του Φεστιβάλ της πόλης μας, που είμαστε βέβαιοι ότι θα το απολαύσετε, αλλά κυρίως είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλλει στο να κρατηθεί ζωντανός ο πολιτισμός στη χώρα μας, σε μια δύσκολη και πρωτόγνωρη περίοδο για όλους μας. Τηρώντας τα μέτρα πρόληψης και προστασίας, σας καλώ να παρακολουθήσετε μοναδικές παραστάσεις και συναυλίες και να συμμετάσχετε σε ένα υπέροχο και συνάμα διαφορετικό καλλιτεχνικό ταξίδι. Καλή διασκέδαση.

Follow Me:

Title Image

Ο ΜΑΓΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ- παιδικο μιουζικαλ

Σεπτεμβριος, 2021

10Σεπ21:00Ο ΜΑΓΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ- παιδικο μιουζικαλ

Λεπτομερειες εκδηλωσης

Παίζουν: Ανδρέας Μοντέζ, Κωνσταντίνα Στεφανίδου, Τούλα Μωραΐτη, Μαρία Δρακοπούλου, Μάνος Τσιλιβίς, Τάκης Δρόσος και Ζωή Τριανταφυλλίδη.

Ο μάγος Luigelo μας ξεναγεί στο μαγικό παλάτι του, από όπου στέλνει τους ήρωες του έργου σε ξεχωριστές αποστολές με σύμμαχο την καλή νεράιδα.

Κείμενο : Λούης Τσίπουρας, Σκηνοθεσία : Ανδρέας Μοντέζ, Βοηθός Σκηνοθέτη : Κωνσταντίνα Στεφανίδου, Χορογραφίες : Δημήτρης Ιβάνωφ.

Παραγωγή: PALCO COMMEDIA

more

ΗΜΕΡΑ / ΩΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

(Παρασκευή) 21:00

Τιμη

Γενική είσοδος: 10€

X